tiistai 28. maaliskuuta 2017

Paistetut ahvenfileet paprika-kaprissalsalla

Paistetut ahvenfileet maistuvat hyvin sellaisenaan voissa paistettuina, eikä mausteeksi tarvitse muuta kuin suolaa ja mustapippuria. Lisäkkeeksi ahvenfileille halusin tehdä jotain raikasta, joten sekoitin helpon ja nopean salsan paprikasta, kapriksista ja punasipulista. Ja tulipa hyvää. Mukavan suolaista mutta silti sopivan raikasta, simppeli hyvä lisuke ahvenfileille. Reilulla rucolakasalla viimeisteltynä.

Ahvenfileet
noin 500 g ahvenfileitä
suolaa
mustapippuria
voita paistamiseen

Paprika-kaprissalsa
1 paprika
reilu ½ dl kapriksia
puolikas punasipuli
mustapippuria
rucolaa
oliiviöljyä

Paista ahvenfileet ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Huuhtele ja paloittele paprika pieniksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja hienonna se. Sekoita paprikakuutiot, kaprikset ja sipulit. Mausta ja kaada sekaan loraus oliiviöljyä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...