torstai 7. heinäkuuta 2016

Lämmin linssisalaatti marinoidulla punasipulilla ja juustolla

Vasta viime aikoina olen löytänyt vihreät linssit ja hoksannut kuinka hyviä ja monipuolisia ne ovatkaan. Punaiset linssit ovat kyllä tulleet tutuiksi mutta vihreät ovat olleet jostain syystä pimennossa. Mutta eivät ole enää. Kiitos vain ystävälle, jonka ansiota tämä on :) Tätä linssisalaattia olen tehnyt viikon sisällä jo kahdesti - niin hyvää ja maukasta se on! Nyt kun omat lehtikaali, rucola ja pinaatti tuottavat satoa, tulee näitä lisättyä joka salaattiin. Ja tuo marinoitu sipuli on aivan parasta!

Linssisalaatti
3 dl vihreitä linssejä
2 paprikaa
kourallinen lehtikaalia, pinaattia ja pieniä rucolan lehtiä
pieni punasipuli
puoli purkillista (100g) apetina redpeppers&chilli- juustokuutioita
suolaa 
mustapippuria
oliiviöljyä

Liota linssit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin. Kuori punasipuli ja viipaloi. Laita punasipuliviipaleet marinoitumaan oliiviöljyyn. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Huuhtele paprikat, poista siemenet ja paloittele. Paahda paprikat oliiviöljyssä pannulla, mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Hienonna lehtikaali, pinaatti ja rucola. Sekoita ainekset tarjoilukulhossa ja nauti lämpimänä. Lisää öljyä tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...