perjantai 17. huhtikuuta 2015

Lämmin chorizosalaatti

Maukkaan mausteisesta chorizosta viime aikoina innostuneena, väsäsin eräänä iltana ruokaisan chorizosalaatin. Chorizon rinnalle salaatin raaka-aineiksi riittivät vain eriväriset pikkutomaatit sekä pitkät pavut. Yksinkertaista ja nopea mutta silti niin maistuvaa. Aika rasvainen pläjäyshän tämä oli  mutta kunhan ei kovin usein vastaavaa iltapalaa harrasta niin ei liene väliä. ^-^

Ainekset:
n. 10 cm pätkä chorizomakkaraa
vajaa rasiallinen (á 250g) erivärisiä miniluumutomaatteja/kirsikkatomaatteja
kourallinen pitkiä ohuita papuja
puolikas punainen chili
muutama lehti pinaattia
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa

Leikkaa chorizomakkara viipaleiksi ja paista viipaleet pannulla. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne hyvin. Huuhtele tomaatit ja ruskista ne kevyesti pannulla choziron rasvassa papujen kanssa. Lisää kasvisten sekaan ripaus suolaa ja mustapippuria. Leikkaa chili renkaiksi ja hienonna muutama pinaatin lehti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille ja koristele pinaatilla. Mausta lopuksi ripauksella mustapippuria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...