lauantai 19. heinäkuuta 2014

Pestopastaa tomaateilla

Basilikojen ollessa parhaimmillaan (ja runsaimmillaan) on korkea aika valmistaa jälleen pestopastaa. Tokihan tätä herkkua voi valmistaa milloin vain, kiitos kaupan pestojen, mutta näin kesällä peston voi pyöräyttää melko vaivattomasti myös itse. Tuskin muistinkaan kuinka hyvää pestopasta onkaan, helppo ja nopea valmistaa, eli aivan mahdottoman hyvää kesäruokaa. Pestopastan valmistin Torinon ruispastaan, joka oli valintana hyvä ja sopi peston kanssa kivasti yhteen. Kokonaisuuden viimeistelivät tomaatit ja tietysti se olennainen eli basilika.

Ainekset:
Torinon ruispastaa + suolaa pastan keittämiseen
pestoa
miniluumutomaatteja
basilikaa
mustapippuria

Keitä pastat al denteksi. Lisää pestoa ja halkaistuja miniluumutomaatteja pastan sekaan. Koristele basilikalla ja mausta ripauksella mustapippuria.

Superhyväksi todetun omatekoisen peston resepti kannattaa käydä vilkaisemassa täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...