perjantai 4. heinäkuuta 2014

Parsaa ilmakuivatun kinkun ja parmesaanin kera

Helpot ja nopeasti valmistuvat parsat ilmakuivatulla kinkulla höystettynä sopivat hyvin esimerkiksi grilliherkkujen alkupalaksi muita grilliruokia odotellessa. Grillissä parsat pehmenevät sopivasti mutta jäävät kuitenkin mukavan napakoiksi. Ilmakuivattu kinkku toimii miedon makuisen parsan rinnalla loistavasti ja kokonaisuuden kruunaa iki-ihana parmesaani.

Ainekset:
vihreää tankoparsaa
ilmakuivattua kinkkua
parmesaania
voisulaa

Katkaise parsoista puinen kanta pois. Huuhtele parsat ja sivele voisulalla. Grillaa parsoja hetki, jotta ne hieman pehmenevät. Pyöräytä parsojen ympärille ilmakuivattua kinkkua ja grillaa niitä vielä hetki, kunnes kinkkukin vähän ruskistuu. Ripottele valmiiden parsojen päälle hieman parmesaaniraastetta. Nauti lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...