keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Sekalainen salaatti

Itse kasvatettuja retiisejä on alkanut kypsyä melkoista vauhtia, joten viime aikoina salaatit ovat saaneet kivan kesäisen vivahteen retiiseistä. Seuraavanlaiseen sekasalaattiin päätyi kaikkea kaapista löytyvää ja ihan ruokaisa ja maukas lounassalaatti siitä sitten syntyikin. Ruokajuomana salaattikokonaisuuden viimeisteli mukavasti sitruunaa ja sitruunamelissaa sisältävä raikas vesi. 

Ainekset:

2 avokadoa
3 tomaattia
puolikas kurkku
1/3 purkillista oliiveja
5 retiisiä
pinjansiemeniä
lehtisalaattia
viinilehtisalaattia
timjamia
sitruunamehua
mustapippuria

Lisäksi kananmunia

Pese kasvikset ja salaatti. Pilko tomaatit ja kurkku. Kuori avokadot, poista siemenet ja paloittele. Leikkaa hyvin pestyt retiisit siivuiksi. (Itse kuorin retiisit tällä kertaa, mutta se ei ole tarpeellista). Keitä kananmunat. Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille ja lisää muut salaatin ainekset. Mausta salaatti timjamilla, sitruunamehulla ja mustapippurilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...